Lemontea

Blond igen!

Kategori: Modeling

Foto: Maria Hjord © All Rights Reserved
Make up: Maria Hjord.

Sist jag plåtade så fick jag återuppleva mina blonda dagar med en otroligt skön blond peruk som Maria hade införskaffat från någon nätbutik som hette Kanel Kalkon..? Eller hur var det nu? ;)


TV3

Kategori: LifeI Fredags hade jag en omväxlande dag som började inne på Acnes kontor i Gamla stan där jag var på möte med bl a TV3´s VD och 2 till viktiga personer från branschen som jag eventuellt ska göra ett kommande samarbete med snart :) Sen var det iväg till Karlaplan för att möta fotografen Andreas Kettunen som jag jobbat med förrut (se bilderna med svart klänning vid industriområdet) för en TFP-plåtning runt Östermalm. Hade fixat hår, mejk och hela köret själv den här dagen och måste säga att det blev grymt! Kanske borde bli make-up artist? ;)

Sen hände något roligt: Efter att jag blivit klar med plåtningen så gick jag in på närmaste Seven eleven för att värma min otroligt frusna kropp och ringa några telefonsamtal. Köper ingenting utan går ut och beger mig mot centralen för att ta tåget hem. På vägen till centralen så får jag för mig att låna donkens toa och upptäcker där att jag inte har min älskade gamla tegelsten till hands.. Va fan..? tänker jag och börjar leta frenetiskt överallt, ringer till den från okända människors telefoner och går tillbaka hela jäkla vägen till seven eleven och tittar under alla bilar typ 2 gånger! Letar även inne på seven bland hyllor och godis samt ringer den ett hundratal gånger. Signaler går fram men ingen svarar. Kul. Så nu gott folk får ni nå mig på Facebook. Jag har ingen telefon och är för kär i min gamla ovärdeliga nokia för att köpa en ny. Kul dag ändå typ

Inspoo

Kategori: Modeling

Inspirationsbilder till morgondagens plåtning som kommer att ske under St Eriksbron. Mycket svart, svårt, "high-trash-fashion", rökning, nät, spets, trasigt och slitet - ja ni ser ju. Kommer att bli kallt eftersom att det är i slutet på oktober med ska väll inte dör allt för mycket.. Jag gillar förövrigt att ta fram inspirationsbilder till alla plåtningar jag ska göra. Då får man en bra översikt på hur man ska beté sig, vilka känslor/uttryck/poser man ska förmedla och vilket stuk på fotona det kommer att bli - för att inte tala om stylingen! Det är superviktigt då det är jag själv som ska vara stylist imorgon. Är ibland min egen stylist till TFP-plåtningar och då måste man tänka på att ta fram passande kläder och accessoarer några dar i förväg för att se hur det blir. Visserligen gör jag ju aldrig det några dar i förväg för att jag är världens största tidsoptimist men kvällen inan blir det iaf ;)

Hoppas på amazing pics!

Porträtt med Maria Hjord.

Kategori: ModelingBilderna från min allra senaste plåtning som jag gjorde med Maria Hjord alldeles här nära där jag bor. Det lär inte vara sista gången vi plåtar tillsammans :)

Kommer många fler sen för vi körde en massa olika outfits och stilar, bl a en där jag har en långhårig vit peruk på mig - ascolt och kul var det!

Plåtning imorgon

Kategori: Life

Hej hopp!
(visst är min webbcam otrolig? hehe)

Sitter här med mitt underbara mintté och ska precis till å borsta tänderna och sova.. (inte fastna framför facebook, inte fastna framför facebook).. Har nämligen en resa till Enånger att klara av imorgon eftersom att jag ska plåta lite bröllopskläder (underkläder, accesoarer, klänningar m.m.) till Aldestam.se som är en bröllopsbutik på nätet :)

Ska bli skitkul. Det här är min första plåtning för dem och det kommer att vara fokus på underkläder och accesoarer. Vi kommer att hålla till på en gammal fin gård i Enånger där jag även kommer att sova över i en natt. Den andra plåtning jag ska göra med dem kommer bara ha fokus på bröllopsklänningar och då ska vi vara på en gammal stor herrgård i hudiksvall!

Spännande, spännande.. ;)

Underwear

Kategori: Modeling

Inspirationsbilder till morgondagens studioplåtning med Jonas Wahlin.

Får se om jag hinner in till stan och kika på klackskor innan. Är lite krasslig så borde egentligen ligga hemma och vila men det är så sjukt tråkigt. Kommer att hålla till i Stockholm stylisterna´s studio.

Ciao!

IRL aftershoot

Kategori: Life

Bild av dagens sminkning från plåtningen.
*Undra om Jörgen borde vara orolig ;)

Nej, men seriöst jag tror bilderna från våran plåtning idag blev asum - kändes riktigt bra och de bilder jag hann se på hans datorn verkade lovande :)

Sedan känns det verkligen som att jag har så himla mycket spännande på gång just nu! Plåtningar, jobb och visningar hit och dit - riktigt kul. Men jag vill lixom inte gå ut med någonting innan allt är 100% klart och inom den estetiska världen så är allting alltid ungefär 89% klart innan man ändrar något (tid, plats, datum) hehe..

Men spännande som faaasen kan jag i alla fall säga att det är! :D

Inspirationsbilder

Kategori: Modeling

Inspirationsbilderna som jag fick av Jörgen Hildebrandt inför våran studioplåtning vi hade i Lördags. Jag gillade dessa bilder starkt så jag hoppas att det färdiga resultatet blir snyggt :)
Men det är jag rätt säker på då Jörgen är en riktigt grym fotograf som plåtat för bl a king och vunnit priser för sina foton. Även Makeup-artisten Maria Tseva var riktigt duktig och trevlig att jobba med. Hon kom från Grekland och Jörgen är ju dansk så vi alla gick runt och pratade engelska med varandra under plåtningen.
 Kändes lite trés chich sådär ;)

Kolla in Jörgens tidigare bilder här - http://www.jorgenhildebrandt.com/

Tog lite fina webbcambilder för att visa hur min sminkning såg ut efter plåtningen också. Tänkte lägga upp dem strax :)