Lemontea

underbart

Kategori: Music

 
Åh, detta berör mig så hårt <3

Åh, Coldplay

Kategori: Music

 
 
 

musik

Kategori: Estetic Inspiration

 
Något som ger mig sådär väldigt (otroligt) mkt inspiration till att modella, måla, dansa, leva, ja allt - är musik. Det ger mig inspiration till ALLT, och det är soundtracket till mitt liv - som för de flesta antar jag. Men ibland tro jag att jag är i mera behov av det än andra. Mitt liv finns inte utan musik. Jag tycker inte att det finns någon konstform som uttrycker så mkt själ som just musik. Därför är det ju ganska logiskt att jag inte kan överleva utan det. Man kan inte leva utan en själ lixom, eller hur? 
 
 
Så, med det sagt så hade jag en väldigt "inspirationsfylld" helg. I lördags var jag på hemmafest, Varför sova tänkte jag så jag var uppe till halv nio på morgonen innan jag ändå somnade (ovärt) och vaknde vid.. ett? tre? spela roll. Ingen mer alkohol på ett tag iaf.
 
Ja, jag hade väldigt mkt inspiration dagen efter så jag tänkte igen "vem behöver sova? skit i sömnen! jag lever här och nu!" såå, jag var uppe och målade tavlor hela natten till klockan 6 på morgonen. Då skakade min kropp av trötthet och hjärtklappning pågrund av "utmattning" (skittöntigt) så jag gick väll och la mig då. Hehe
. Resultatet ska ni få snart. Jag blev riktigt nöjd iaf. Man ska måla det man känner. Då blir det bäst. Oavsett vad det handlar om. Gör det som känns allra mest bara. Då blir det bäst. Det gjorde jag. Nu känner jag mig rätt fri igen. 
 
coming soon*

Ikväll

Kategori: Music

 
 
Don´t u tell her  that I give u somethinh that u never even knew u´ve missed.
 
 
 
 Torsdag
 
 
 
 

Powerbitch!

Kategori: Life

Festade med miljonärer i lördags, levde som en fri, älskad och helt jävla fantastisk kvinna och fick folk att må underbart. Det är precis så det ska vara. Collage levererar alltid, gratis drinkar och champange fyllde upp våran kväll och natten till ära så var jag en frank/grekisk modell/princessa/ängel. Helt jävla fantastikt.
 
Tack, mera av sådant frammöver känner jag.
 
 
 
Femalepower 

just nu

Kategori: Life

Åh, att skriva om livet, om vardagen, om meningslösa och väldigt omeningslösa (?) saker känns så härligt. Att lixom visa att man är en människa av kött och blod, själ och känsla, galenskaper och cp-igheter precis som alla andra känns så bra :) Eller så kanske jag är "snäppet" värre hehe.
 
Vad händer då?
Jo, jag är på G med att fixa iordning min nya hemsida (som jag köpte i sommras lixom, sjukt långsam och orrutinerad jag känner mig där). Den ska innehålla uppgifter om mig som modell, konstnär och fotgraf. Mina tre estetiska måsten. Kanske kommer jag att utöka det senare, men just nu känns dom tre lagom. Man ska lätt kunna boka/anställa mig för jobb därifrån är det tänkt, och se vad jag gjort innan osv. Men det är lite svårt. Kanske klarar jag det själv, kanske behöver jag hjälp. Får se. Sen har jag har fått 5! agenturer :D men söker mig hela tiden till nya och fler för att man inte bara vill ha många små. Man vill helst ha en stor som ger en alla jobb men det är svårt för kraven som krävs för att komma in  på dem är nästan ouppnåliga, så jag kör just nu på många små istället :) känns bra faktiskt! Men eftersom att det finns typ hundratals så kan man alltid söka flera. Så det känns bra, Jag börjar lixom komma in ett moad där jag VET vad jag vill göra, hur jag ska uppnå det och var. Bra, bara bra.
 
 
 
Bild från i sommras