Lemontea

BTS från Iman Aldebe fashionshow

Kategori: Modeling

Foton lånade av Tess och Maggie från IMAA.

Design; Iman Aldebe
Make up; Make up institutet
Smycken; Glitter
Skor; Dreichmann

Iman Aldebe

Kategori: Modeling

Här kommer lite bilder från visningarna jag gick under Malmöfestivalen för supercoola designern Iman Aldebe!


Foto: Alex Wayne

Eftersom att det här var mina första två visningar så var jag lite ovan och grön vad det gällde att gå på runway och så där. Men enligt designern som jag och kära mormor var hemma och fikade hos dagen innan vi drog till Malmö så gick jag som att jag hade gjort det här massor gånger förrut! Sånt blir man alltid glad av att höra :)

Vad det gällde arbete så var det full fart hela dagarna, från ett på dagen till tio på kvällen ungefär. Men det var kul, så otroligt kul! Fick riktigt bra kontakt med alla tjejerna som gick med i visningen också. Otroligt snälla framförallt och glada. Ett skönt gäng alltså. Gillade speciellt när vi blev kissnödiga i pausen och fick lov att springa över gatan i full mundering med smink, hår och kläder från visningen bara för att kissa ;)

Det var fotografer och press överallt så jag hoppas på att få se fler bilder från visningen då jag själv glömde min kamera hemma. Glömskan själv.

Det här är iaf något jag känner verkligen är så rätt och naturligt för mig, och det är bara början. I slutet av september så har jag 4 visningar att gå. En av dem på Berns. Puss!

Confused

Kategori: Modeling


”Att våga är att förlora fotfäste för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.” (Kirkegaard)

Jag mejlade detta till mig själv för en stund sedan. För att påminna mig själv.
Imorgon har jag en arbetsintervju på Subway och på Onsdag åker jag till malmö för att gå två visningar för designern Iman Aldebe under Malmöfestivalen. Åker dit på uppdrag av IMAA.

Gillar kontrasterna i mitt liv ibland. Eller förvånas ialla fall. Ena dagen bönar man för att få bre mackor och andra så är man en highfashion topmodel!

Men man måste våga.Foto: Erica Irené Eriksson © All Rights Reserved