Lemontea

Kykyri

Kategori: Modeling

Model: Jag
Första bilden från min fotosession med fotograf Ann Kykyri i Nynäshamn för snart 2 veckor sedan. Hoppas att fler bilder kommer så att jag kan lägga ut :)

Mayflowers

Kategori: Modeling

Foto: Erica Eriksson © All Rights Reserved
Körde en impulsfotosession med min underbara vän och fotograf Erica nu i eftermiddags. Detta är vad jag gillar med henne: hon får mig alltid att göra impulsiva BRA saker, får mig liksom att få tummen ur utan att tänka efter så mycket och det blir oftast asbra resultat. Som till exempel det här. Sminkade mig och fixade hår och styling på ca en timme sen drog vi iväg till ett ställe som har en massa fina äppelträd i blom och fotade. Fick äntligen klättra i träd som jag längtat efter hela våren :)
hihi <3

Behind the scenes i Ösmo

Kategori: Modeling

(Modell: Jag Fotograf: Ann Kykyri Make Up-Artist: Fanny Axelsson)
En Behind the scenes bild från gårdagens plåtning i pyttelilla Ösmo. Fotografen hette Ann Kykyri och det var faktiskt hon som introducerade mig för Modellbilder.se i höstas. Jag hade aldrig tidigare fotat så kallade fashion-bilder (förutom när jag varit blogg-modell åt Amanda) så man kan säga att det var genom den plåtning som jag blev intresserad av att verkligen köra fullt ut med modell-grejen. Men vilken tur att det blev så! För det här är verkligen något som jag tycker om :)
Igår körde vi iaf ett tema som skulle vara tänkt som en Lady Gaga/attityd/fashion/starka uttryck och poser-plåtning. Dock en mörk Lady Gagag eftersom att jag färgat om mitt blonda hår till mörkbrunt. Gillar att förnya mig. Bilderna från plåtningen kommer väll att komma upp här på bloggen om några dagar. Hade dessutom turen att få posa tillsammans med en eldad motorcykel som bara råkade stå väldigt lägligt till på vårat foto-location. Håll utkik!
:)

Wahlin photoshoot

Kategori: Modeling

Bilder från underklädes-plåtningen som jag gjorde med talangfulla fotografen Jonas Wahlin för ca 3 veckor sen. Detta var min första underklädes-plåtning någonsin och jag är glad att jag gjorde den med Jonas. Han var väldigt rolig och bra på att coacha. Han fick en att känna sig avslappnad och hjälpte till bra med att visa vilken känsla han ville ha från mig som modell. Det är väldigt viktigt att den här typen av fotograferingar har den rätta känslan och att man gör de rätta rörelserna så att det inte blir smaklöst. Men jag tycker att vi fick till det bra!
Just det här var ett uppdrag för Jonas Wahlin som egen fotograf. Han fotar det mesta från bröllop, mode, studiobilder, fina ert, reportage, ja det mesta. Han ville att vi skulle fota ett tema till hans hemsida som visade var morgongåva var för något. Morgongåva är en slags fotografering man brukar göra när man gifter sig och sedan ger till sin brud/brudgum. Oftast så visar det hur bruden gör i ordning sig på morgonen inför bröllopet men det kan också vara vanliga tidlösa underklädes-bilder. Vi gjorde både och. Dock visar jag bara underklädes-biten nu. Kanske visar förberedelse-bilderna senare. Men detta var då till för att folk som vill anlita Jonas som bröllopsfotograf m.m. ska kunna se vad morgongåva-bilder innebär, och ja resultatet ser ni här :)

Porträtt

Kategori: Modeling

Första bilderna från fotosessionen som jag hade med Patrick Moser i Årsta för någon vecka sen.
Dessa bilder var porträttbilder men de andra kommer att vara i helkropp och lite galnare poser med starka kontraster och färger. Väldigt mycket cred måste få gå till Make Up artisten Jenny Uhlin för det fantastiska håret och sminkningen. Jenny som bl a jobbar på tv3. Gilla det!

82

Kategori: Modeling

Bilder: Amanda
Foton på mig och Anna (cpt/love-of-my-life-so-far)
Bilderna togs hemma hos vår fina vän Amanda i januari under pågående snöstorm och hets-pluggninar.
Är så himla glad att jag har de här bilderna. Nu kommer vi att kunna titta tillbaka på de här när vi är 82 bast och snackar löständer på ålderdomshemmet Majklockan. So far soo good.

Valborg

Kategori: Life

(Ericas bilder)
Valborg firades i Uppsala med fina vänner och massa kärlek.
Först parken med sol, champagne och brända filtar sedan hemmafest i Klockarängen. Trevligt som tusan.