Lemontea

Café Opera

Kategori: Life

Foto: Erica Eriksson

Lördagen var en riktigt fin historia. Jag och min sambo/fotograf började vår lediga dag med att dra ihop världens coolaste fotosession som jag kommer att lägga upp bilder ifrån alldeles strax :)

Vi fotade och donade med smink, hår, styling, lampskärmar och sånt tills att klockan var sådär 8 på kvällen. Då började förfesten. Classic RnB and Soul på högsta volym till vodka, hallonsoda och körsbärsvin. Eftersom att man redan var sminkad från fotosessionen så var det bara att byta kläder och sen dra in till stan för att möta upp vännerna som hade suttit och förat i parken Tanto.

 Tanken var från början att vi skulle dra till Berns eller Entourage där vi signat upp oss, men vi var så sega att vi missade tiden för gratis insläpp på gästlistan så då drog vi till Café Opera istället. Vilket var så otroligt bra. Behövde inte köa eller betala inträde vilket är fint. Dansade natten lång till riktigt grym musik (Swedish House Mafia), fotade med hur många random människor som helst, snurrade runt med norrmän och pussade på älsklingen under kristallkronor och glittrande ljus. Bra natt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: