Lemontea

The girls

Kategori: Life

Åh, vad mysigt vi har haft det idag jag och Hannis <3
Har bara chillat runt i parker och stekt i solen tillsammans med vårt grova dalmål, våra dampfasoner och mörk chocklad med östermalmstanter i Humlegården. Jättefint. Nu är vi döda och vill bara sova. Imorgon ska vi inte göra mer än att klä av oss till bikini och sola hela dagen på bryggan vid sjön som är framför mitt slott i Sigtuna. Igår hade vi finbesök av snyggtora också. Det var galet. Störtskönt gäng. The girls ofc.

Stripes

Kategori: Modeling

Försmak på high-fashion studiobilderna som jag tog med Patrick Moser för ca en vecka sen i Årsta.
Lägger upp resten av bilderna när dom är klara!

Påsk

Kategori: Life

Jag måste ju nästan hem.. även om det bara blir över helgen <3

Tja

Kategori: Life

*

* * *

Kategori: ModelingHad a very tasteful lingerie-shoot with talented photographer Jonas Wahlin yesterday. The pictures will be available in a few days at jonaswahlin.com and here at lemontea ofc.


Vet förresten inte om jag har tid att åka hem över påsken.
Det här djur-projektet har tagit över mitt liv.

Glad påsk.
<3

Punishment fits the crime

Kategori: Modeling

Foto: Peter Bengtsson Knochenhauer © All Rights Reserved
Make Up: Karin Törnqvist 
Styling: Frida Walström

Del 3/3 av bilderna som jag tog med ûberduktiga fotografen Peter Bengtsson för ca 2 månader sen. Bilderna är tagna hemma hos honom i hans fantastiska lägenhet med 3-4 meter i tak med egen studio. Header-bilden är tagen under den fotodagen. Gillar verkligen hans bildstil och redigering. Stylisten var också riktigt duktig och trevlig - sånt blir man alltid glad av :) Hon hade med sig en mängd kläder från hennes sajt Vintagesmulor.se. Ni borde kolla in den, inte bara för att det är jag som är på framsidan där, utan också för att hon har grymma vintage-kläder där som hon får in lite då och då. Fick bl.a ha en blå Diorklänning på mig som kommer därifrån under fotosessionen ;).
Den är även med på min header-bild.
Karin var jätteduktig med sminkningen som vanligt men det är hon alltid (har jobbat med henne förrut) så no surprises där. Hon hade varit med och sminkat till STHLM-fashionweek bland annat.
Nu måste jag städa som en dåre för snart kommer Jonas Wahlin (fotograf) hit och ska fota bilder med temat "morgongåva". Lite sensuellt, svartvitt, tidlösa, skira bilder. Ska bli kul :)
Bilderna jag tog Med Patrick Moser igår kommer jag att lägga upp sen också. Mycket plåtningar nu, men det är det jag gillar. Ska försöka att hinna med en solprommenad med min babe sen också för imorgon bitti åker jag hem till Dalarna över påsk <3
Puss

Masquerade leftovers III

Kategori: Modeling

Foto: Amanda Berglund © All Rights Reserved
Senaste bilderna på mig uppe på Amandas blogg nu. Bilderna togs under jullovet (alltså för 3-4 månader sen) när jag var hemma och hälsade på vännerna och familjen i Dalarna. Så jag ser inte riktigt likadan ut längre. Har ju page och lugg nu. Lite bättre. Men jag gillar bilderna skarpt. Fast det kan ju ha att göra med att Amanda tar några av dom bästa bilderna :)

Inspiration

Kategori:

Inspirationsbilder till måndagens studio-plåtning i Årsta tillsammans med fotografen Patrick Moser som är riktigt duktig! Vi har även fått tag på en riktigt bra M.U.A. vid namn Jenny som kommer fixa dessa fantastiska smink -och hårkreationer på mig :) Taggad, taggad!
Pop, attityd, färg, excentriskt, coolness - fashion!
Tryck på Gilla.

Skins

Kategori:

Ska se på Skins och skura.
Puss.

Posers

Kategori:

Kommer du hem snart?
Eller kommer jag till dig?
Ska vi mötas på halva vägen?
<3

Redigering

Kategori:

Har spenderat dagen med att sitta och redigera de sista bilderna i serien av "Emelie & Kanel" som ingår i mitt fotoprojekt. Mitt fotoprojekt består i att undersöka relationen mellan människor och djur - se om relationen är ömsesidig typ. Projektet är en del av min fotoutbildning som jag går på här i Sigtuna. Sveriges gamla hufvudstad och en levande version av Astrid Lindgrens berättelser.
Här är en sneak-peak på del III i serien om Emelie & Kanel. Bilderna kommer ni att kunna se på min fotoblogg Blacktea om ca 1-2 veckor. Just nu ligger bilderna på Martin & Rico uppe. Titta in och lämna en åsikt. Bra som dålig. Intressant att se vad folk har bakom pannan.

..

Kategori:

Hej!
Har skaffat mig en personlig blogg äntligen. Den kommer till största del bestå av mig. Jag kommer även att lägga upp rätt mycket som har med mitt modellande och fotande att göra (är både modell och fotograf) samt en hel del estetiska tankar och reflektioner om det så kallade livet.
Kärlek.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: