Lemontea

Viktor Vauthier

Kategori: Estetic Inspiration

Preview

Kategori: My art

 
 
Är hemma i Dalaran på jullov och myser. Nu har jag suttit inne och målat hela förmiddagen/dan så jag tänkte dra på mig täckisar och gå ut på en långprommenad :)
 
Lägger upp bilden sen när den är färdig. Kram!
 

Ah, varsegod!

Kategori: Music

 
Ja, alltså vafan lägger hon upp? Är det inte typ Christina Aguilera som man lyssnade på för 25 år sedan när man var typ tolv? Jo, det stämmer. Men vafan. Who the fuck cares? Det här är fortfarande en grym låt och Christna Aguilera är en utav världens bästa nu levande sångerskor. Jag tänker inte förmildra mig inför er. Jag tänker ge er allt. Allting. Få er att inse magin i konst och musik. Vi behöver det. 
 
Och kolla videon dessutom. Den är asgrym. Precis så mkt konst, mode, whateva man behöver i en video för att bli pepp inför livet. Nu tar vi över världen babes. Med kärlek, såklart. Love conquers all. 

I sing my body electric

Kategori: Life

 
 
 
 
Foto: Peter Bengtsson Knochenhauer © All Rights Reserved
Make Up: Karin Törnqvist 
Styling: Frida Walström
 
 
 Är lite sugen på att förga håret vitt igen. Inte för att jag vill bli blond, men för att jag vill kunna byta hårfärg varje dag. I ljusa pastellfärger. Typ rosa, lila, blått, grönt, silver, orange osv. Tänk att kunna byta hårfärg lite var och varannan dag. Jag antar att det bara är någon lite färgburk eller spray som behövs för att fixa det när man redan har vitt hår, Det är lixom den perfekta basen. Vore faktiskt skitcoolt. Vääldigt fashion också ;) Och så kommer det ju att vara långt eftersom att det har växt ut en del nu. Får se, får se. Känns väll inte som att jag kommer att göra det just nu, men vem vet vad som händer i framtiden?
 
Vore ballt iaf.
 

Singel

Kategori: Life

 
Åh, jag börjar bli sådär överlycklig och sprudlande glad och kattig som man blir när man efter ett tag som nybliven singel inser att man är fri. Världen ligger framför ens fötter och man få göra vad precis vad "fucking" man vill! 
 
MMM!
 
 
 

En vecka!

Kategori: Life

Om en vecka är jag hemma i Dalarna igen! :D
Yay, yay, yaaay! Så himla taggad jag är alltså. Jag har verkligen längtat och varje dag. När jag går upp gör allt det där som man gör (städar, tvättar, diskar, sminkar sig, snörar på sig jobbskorna) så vet jag att jag gör detta med målet att jag snart är hemma. Snaaaaaaaart är jag fucking där. Hemma i Orsa med alla i familjen, alla djuren (goosingar), alla mina bästa fucking jävla dalmaskompisar som inte någon kan slå, alla bekanta, okända som ökända, som ovänliga som vänliga som man inte vill stöta på men som man ändå stöter på för att man ju ändå bor i en liten kaffekopp som bara rymmer 7000 pers. Och vi alla möts ju någonstans. Typ på Helikon, Ica eller Statoil. Eller när man köper sin bakispizza på Amore - alltid. Underbart. Nej, jag längtar verkligen efter småstadslivet igen. Jag menar, alla känner ju ändå alla och det är en väldigt fin charm i det. På gott och ont. Men mest gott måste jag erkänna.
 
 
Och jag kommer att få gosa med min saknade bästa gose Bule-mul ^^
 
 
 
 
   
 
  
 
Bull, Bull, bull <3 
 
Och en massa julgodis, julmys och julfilmer såklart. 
 

2

Kategori: Life

Idag drar jag med mig broooshan till mormor och fikar/kollar på tv/hämtar 3 ton vinterkläder i källaren och kör hem den med kollektivtrafiken/äter middag/åker hem och myser med my little ponnies/whateva/ har de mysigt!
 
Förra veckan hade jag en plåtning också. Ute i Kärrtorp av alla ställen. Har fått hem några smakprov och det verkade lovande. Temat var konst, rembrandt i nutid, ateljéflickor, tvist av 2012. Satt naken och rökte. Typ 
 
 
 
 
Bild från när vi var och julshoppade/fikade i stan och på Bolero i torsdags. Hann faktiskt köpa lite mera julklappar denna gången (förra gången fastande vi på ett café i 3h tills alla affärerna stängt..) Resten av presenterna får jag ta i Dalarna. Åker näst, nästa vecka. Längtar verkligen!
 
 

yeaaahh!

Kategori: Life

 
 

God natt

Kategori: Music

 
Ett god natt inlägg så här 4-5 på morgonen. Min vanliga tid typ.
 
Den här videon (0ch många andra) kommer jag att göra tavlor till och inspireras av i min konst, klädsel, humör och ah sånt. Ta in den. Eller vad fan ni vill. Nu ska jag sova