Lemontea

En medelålders globetrotter

Kategori: Life

Jag vet inte men jag har typ börjat gilla att blogga :) Inte bara något ord så där ibland liksom utan (nästan) varje dag. Men inte alltid såklart, men ändå - mer ofta än förrut. Jag tkr det känns kul bara. Intressant liksom. Som att man ändå får en liten frivillig uppgift varje dag att göra, om man vill då. Aldrig några krav. Men ändå, det är kul! Jag kan ju liksom se då att jag gör ju ändå en del rätt kul saker och försöker att sysselsätta mig med någonting jag gillar eller som jag känner är behövligt just då - som typ att träna eller söka jobb, mejla jobbkontaker och ordna/plocka lite bland mina foton och bilder osv, osv. Så jag har ändå rätt mkt som jag kan göra och bloggandet får mig att liksom vakna upp och inse att jag faktiskt kan göra dem om jag vill. Frivilligt såklart. Allt är upp till mig. Men iaf, det är kul :)
 
Igår var jag till exempel hemma och mejlade, ordnade med bilder och och fixade lite outfit bilder innan jag drog hem till min farmor och farfar och fikade lite, pratade om livet och samhället och lyssnade på deras historier om hur dom har varit ute och rest till en massa spännade länder och upplevt en massa kul saker. Spännade grejjer, vilka äventyr! Det tkr jag faktiskt är jättekul. Och intressant. Att lyssna på när gamla människor pratar. För dom har alltid upplevt mkt mer saker än en själv. Om allt möjligt verkligen. Skitspännade. Och att lyssna på historier om hur folk har rest tkr jag är allra bäst. Asintressant att höra om hur olika länder och kulturer är och ser ut, osv, osv. Jag tror att jag kommer bli en medelålders globetrotter någon gång. Fast helst rätt snart egentligen. Jag vill ut och resa!
 
Och vad ska man ta först då? Europa eller? I think so :)
Eller L.A. kanske.. 
 
 
 
Keso, thé och päron, bästa kombon för ett bra mellanmål/fika!
Och jag har äntligen fått tummen ur och målat mina naglar också. Snyggt, blodröda fick de bli 
 
 
 
 
 
 

Gårdagens

Kategori: Life

 
 
  
Örhängen Second Hand, jeansjacka Mamma´s, klänning Espiri, skor Eurosko
 
 

Kom igen nu

Kategori: Life

 
 
 

Dagens outfit <3

Kategori: Life

 
 
 
Eller egentligen gårdagens, men sak samma. I like it!

Bättre bara, coolare

Kategori: Music

 
För att ni precis som jag, förtjänar så mkt bättre LRD låtar än de som spelas på Spotify 
 

Ja

Kategori: Life

Jag har som sagt svackat lite i vår och velat fram och tillbaka med hurvida jag faktiskt vill modella eller inte.. Jag tkr att branschen är både fab och trash. Fab för alla grymma konstnärer, designers, fotogtafer och deras grymma visioner, kläder, estetik, roliga fester, event, visningar, roliga människor, alla fina bilder man får på sig själv osv. Trash för alla helvrickade, sjuka "krav" på hur en ideal-modell skall se ut - alltså "go anorexia or go home", i de allra flesta fall iaf. Men på senare tid tkr jag att det sett bättre ut, vilket glädjer mig starkt :) Sen tkr jag också att vissa personer rent ut sagt betér sig som assholes med helt fucked up värderingar om hur man ska bemöta människor, se på världen osv, osv i all oändlighet, och det är rätt trash enligt mig.
 
 
Meeeennnn. Men. Men. Meeen. Jag är 22 år och har velat modella sedan jag var 14 år. Vad ska jag göra om jag inte modellar? Ja, jag har ju faktiskt min konst, mina foton som jag tagit själv som fotograf, jag kan spela lite piano och så en massa annat skit som jag är grym på. Typ blanda drinkar och göra Café latte osv. Jag kan och är intresserad av rätt mkt. Vill en massa grejjer i mitt liv, typ resa till Tibet och yoga när jag är 50-ish och massa annat. Men. Just nu. Jag är så rädd att förlora (inte bli antagen av de agenturer jag söker till) att jag inte vågat söka på typ över ett år.. Frilans funkar bra också, men det är jobbigt tkr jag. För mkt jobb som krävs av mig innan jag faktiskt kan få utföra själva jobbet. Då hinner jag tappa suget totalt tills dess. Data-jobb är inte min grej alls. Men fan vad mkt dravvel det blev nu. Det jag sammanfattningsvis ville säga var att :
 
Jag vill söka mina jäkla agenturer och..... om jag inte kommer in (på någon av typ flera hundra, tusen) så är jag inte död. Jag kommer inte att dö. Ok Helena, det är lungt. Hehe. Låter lite stört, men det är så jag känner. Jag är bra även utan det. Uppenbarligen då det gått fine nästan helt på min egen hand fram tills nu. Sååå, ja. Det är ju lungt vilket som. Och gå det dåligt får jag väll helt enelt hitta på något annat att göra. Vad som helst. Det finns tusentals jobb ( vilket ska man ta då..?) Nej, få tummen ur nu och sök! 
 
Baby <3
 
 
 
 
Jag är ju inte dålig licksom. Jag är fan gryyyyyyyyyyyyyyyyyym!
 
 
Photo: Andreas Hultman © All Rights Reserved
Model: Helena Rosenblad
Make up: Ramona Svensson
 
 

Sommarn kom igår

Kategori: Life

 
 
 
Igår kom sommarn!
 
 
Det kan man lätt konstatera när man rakat båda benen för att kunna sätta på sig en blommig vintage-klänning man inhandlat på en väldigt grym Second hand-butik, ätit sallad till lunch i solen och sedan mött upp en vän för chill, vin- och balkongmys med keso och cigg - hela kvällen. Trodde egentligen inte att min mage skulle klara sig, men det gjorde den (ta i trä, ta i trä) <3
 
 
 
 
 

No church in the wild

Kategori: Life

 
Och den här filmen verkar ju typ så fruktansvärt bra!
Vill verkligen se den imorgon då den har premiär, men får se. Den börjar ju klockan sex vilket är rätt tidigt men det löser sig. Jag kommer se den förr eller senare för den verkar som sagt grym! Musiken i filmen måste helt klart vara mer än hälften av anledningarna till att jag vill se den ;)
 
 
 

Let it go

Kategori: My art

Here we come

Kategori: Life