Lemontea

Party-crasher

Kategori: Modeling

Night light

Kategori: Modeling

Inatt var jag ute i Farsta och plåtade med fotografen Jonas Wahlin.
Vi ville leka lite med ljus vid vattnet så Jonas hade fixat ihop coolaste "ljuspinnen", bestånde av en roller och lysdioder i olika färger. Han sprang bakom mig i vattnet och snurrade med ljuset medans jag försökte stå blickstilla i vattnet omgiven av myggsvärmar och nattbadare :). Riktigt coola bilder blev det!

Det inte lika coola var att jag har varit riktigt ordentligt förkyld hela helgen och knappt haft en röst så detta var inte det bästa att göra medans man ännu inte blivit frisk. Jag och missade dessutom pendeln så att jag fick lov å räddad av min underbara vän Tora som jag sov hos under natten :). Vad gör man utan fina vänner va?

Rolig detalj var också att Jonas bjöd mig på en burk makrill efter plåtningen eftersom att jag inte hunnit käka middag. Så hade jag ett päron i väskan också så det blev makrill hos Jonas, päron i taxin och té med knäckis hos tora som middag inatt. Puss!

Head light

Kategori: Modeling

Lite bilder från min och Ericas fotosession förra Lördagen.

Café Opera

Kategori: Life

Foto: Erica Eriksson

Lördagen var en riktigt fin historia. Jag och min sambo/fotograf började vår lediga dag med att dra ihop världens coolaste fotosession som jag kommer att lägga upp bilder ifrån alldeles strax :)

Vi fotade och donade med smink, hår, styling, lampskärmar och sånt tills att klockan var sådär 8 på kvällen. Då började förfesten. Classic RnB and Soul på högsta volym till vodka, hallonsoda och körsbärsvin. Eftersom att man redan var sminkad från fotosessionen så var det bara att byta kläder och sen dra in till stan för att möta upp vännerna som hade suttit och förat i parken Tanto.

 Tanken var från början att vi skulle dra till Berns eller Entourage där vi signat upp oss, men vi var så sega att vi missade tiden för gratis insläpp på gästlistan så då drog vi till Café Opera istället. Vilket var så otroligt bra. Behövde inte köa eller betala inträde vilket är fint. Dansade natten lång till riktigt grym musik (Swedish House Mafia), fotade med hur många random människor som helst, snurrade runt med norrmän och pussade på älsklingen under kristallkronor och glittrande ljus. Bra natt.

Coldie

Kategori: Life

Sitter här och har precis ätit upp mitt middagssustitut - rågmacka och fil. Vem sa att modeller inte äter bröd?

Annars då? Jo jag har dragit på mig (eller inte dragit av mig) en förkylning för miljonte gången det här året och var därför hemma från jobbet idag. Kunde inte prata. Vilket faktiskt är ganska avgörande för mig då jag sitter och ringer runt företag hela dagarna och pratar som en galning. Jobbar som säljare i storstan nu medans karriären inom modellbranschen tagit fart. Jag har alltså slutat min fotoskola i Sigtuna nu och har förflyttat mig närmare staden. Kallhäll närmare bestämt. Tog över mormors lägenhet medans hon ändå dragit till Finnland över sommaren (finsk). Det fina är dock att jag bor tillsammans med min man/fru/nära vän/galna fotgraf Erica :)

Så modellen och fotografen flyttade ihop tillslut.

 Vi hade självklart en riktigt cool fotosession i Lördags också som jag kommer lägga upp lite senare. En antik lampskärm med volanger fick såklart vara med.