Lemontea

Jag och videor

Kategori: Music

 
 
Men det är så rörande, starkt och fantastiskt på alla jävla sätt att jag blir helt tagen. Måste typ verkligen, verkligen se dem på onelasttour.com
 
amazing

Redwine

Kategori: Modeling 
Foto: Conny Fornbäck
Make up: Viktoria Dahlgren 
Model - me.

© All Rights Reserved.
 
 
Här kommer mina senaste bilder från plåtningen jag hade med Conny Fornbäck för ett litet tag sedan. Tror det var helgen för 2 veckor sedan eller något sådant. Men ja, temat för plåtningen var rödvin, som jag älskar, så det kändes som en riktigt passande plåtning för mig. Jag och Conny har dessutom pratat i över ett-två års tid om att ha våran plåtning så det var kul att vi äntligen fick den avklarad. Ni borde kolla in Conny´s hemsida tycker jag. Han har en massa bra bilder inom temat fashion/porträtt/mat. Gillar hans idé starkt och tror han kommer bli stor inom detta. 
 
Men ja, till plåtningen - jag var till en början inte så nersölad av vin, men efter ett tag så kom vi ju på vad som blev snyggast på bild och då blev även jag mer och mer dränkt av rödvin! haha, lite fick man ju i sig oxå eftersom att jag hela tiden hade rödvin i munnen (och utanför) så jag började bli småvinglig på slutet. Gillart. Men ja, här se ni resultatet, jag har förstört mina byxor och en till plåtning med Conny ser jag fram emot!
 
Tack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Överdrivet taggad!

Kategori: Life

 
Just nu är jag sådär överdrivet taggad och peppad och glad och sprudlande att jag nästan inte kan sitta still! :D är som en flygande studboll! Varför? jo, men det börjar ju bli höst! hehe ja, det kanske låter konstigt men jag älskar verkligen hösten och kylan (^^) . Solen och alla vackra färger, det assnygga modet och att man går tillbaka till rutinerna igen (vilket innebär festa) och längtar tills imorgon för då blir det uttgång igen! yes, yes och på lördag också - det blir tvådagars pluss en massa tårta på söndag för då fyller min pojk år ;)
 


 
Förra helgen var vi också ute , jag och Freddy, och vi hade så jääkla roligt! Började och avslutade kvällen på Hells kitchen där vi dansade röven av oss (och strumpbyxorna hehe) tills stägning - och då var stället fortafarnde packat. Klockan 5 på morgonen. Vi lyckades väll kom hem efters lite spring sisådär 6-halv sju på morgonen och så somnade jag typ vid halv åtta efter lite nattmat. Hihi. Sen gick jag upp klockan 2 och började jobba tre :) - like a boss.
 
Hoppas på en ännu grymmare helg imorgon <3
 
 

The best

Kategori: Estetic Inspiration