Lemontea

Världen i min hand

Kategori: Life

 
Tack <3
 
Allt blir så bra just nu känner jag! Mkt kul på gång men måste bara coola ner liiite granna så att jag inte exploderar :P hehe Ta det lungt Helena. Du kommer bli hög på allt socker som livet ger dig annars.
 

Welcome to the new age

Kategori: Life

 
 
 
 
Lite bilder från min födelsedag som spenderades med mins två bästa homies ute i Bredäng tillsammans med bakelser, glass, chocklad, sprutgrädde, och mousserande :) En väldigt chill, fin och mysig kväll. Så himla skönt att bara ta det lungt när man fyller år.. Men vänta ni bara ;)
 
Sen tycker jag lätt att ni borde lyssna på Imagine Dragons senaste album. Rätt bra faktiskt. Speciellt Demons och Radioactive <3
 
 
 
 

Blixtar

Kategori: Estetic Inspiration

Igår var jag på TFP-plåtning i Märsta tillsammans med Make-up artisten Ramona Svensson och fotografen Andreas Hultman. Vi hade som mål att ta lite galna/roliga/udda men snygga fashion-bilder.  Och OMG - vad bra det blev. Helt sjukt. Sitter nu här med 706 oredigerade bilder och ska välja ut mina favoriter :) Hur sjukt? Att jag ens fick tillgång till alla bilderna är ju galet. Brukar typ aldrig hända. En anleding till att jobba med denna människa igen kanske? 
 
Men vi var iaf alla nöjda och jag hoppas att det inte blir för svårt för mig att välja ut bilder. Sminkningen var också väldigt cool och det blev glitter, lösögonfransar och röda läppar tillsammans med ostyrigt hår i mittbena som vi körde på. Snyggt!
 
Det här var våra inspirationsbilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jävligt bra inspoo tkr jag. Fotograferna är Terry Richardsson och Viktor Vauthier - från deras bloggar.
 
 

Always remember to party like a rockstar

Kategori: Life

 
 
 
 
Cause it´s my birthday!
 
<3
 

Årets första plåtning!

Kategori: Life

 
 Dagens mode. Och jag hoppas att min makeup-artist kan trolla lite

2013, Casting #1 - Miss World

Kategori: Life

 
 
 
 
Får väll se vad som händer. Var mest där på ett informationsmöte. Men han gillade mig iaf!
 
 
 

Something to die for.

Kategori: Life

  

 
 
 
 
 
 
 
 
Nu kör vi
 
 
 
 
 
 
 

It´s so easy

Kategori: Life

Florence Welch

Kategori: Music

 
Den här människan inspirerar mig väldigt mkt.
 
Vill se henne live

2013

Kategori: Life

Vaknade runt 17 idag. Det var ju nyår igår ;)
Så jag tänkte ta och fösöka ställa tillbaka mitt dygn nu. Antingen får jag gå och sova typ innan 3 inatt och bara sova typ 5-6h till imorgon eller så får jag vara vaken aslänge tills typ imorgon på dan och sen bara ta en powernapp och sedan sova mera tidigt på kvällen istället. Men jag tror jag vill välja att lägga mig innan 3 inatt istället. Måste ju bli lite civiliserad nu! 
 
Annars så sitter jag och jobbar som ett as på min dröm för tillfället :) 
Hemsidor ska fixas och publiceras, fler agenturer ska sökas och en massa, massa nya plåtningar (både TFP och betaljobb) bokas in hela tiden. Känns fantastiskt. jag vill, jag vill och jag kan, jag kan!
 
Verkar dock som att man måste bli en levande kalkylator för att hålla kolla på hur man gör med fakturor m.m. när det gäller betalningar. Men det är iof rätt nytt för mig också så jag antar att det kommer lossna och bli hur enkelt som helst (nästan) när jag kommit igång med det lite bara. Yeasss. 
 
Jag ser verkligen fram emot den här våren nu. Då jag ska satsa på min dröm. Och sommaren då jag ska leva omkring på en massa, massa festivaler, resor, fester hemma i härliga Dalarna/Stockholm och bara leva det fria livet. Och vad som händer i höst det får vi se. Jag har mina tankar, men i det här jobbet så får man verklugen bara se vad som händer. Ordet framförhållning eller planer är svårt att ha som modell/konstnär. Men det är ju också lite granna av charmen. Att man inte riktigt vet. Det KAN bli fantastiskt! Jag har iaf bestämt att 2013 ska bli det bästa året i mitt liv, hittils. Ja, tack. 2010 kan bli svårt att slå, men jag känner att kraften finns med mig. Jag är taggad!
 
Nu - prommenad! :D