Lemontea

Erica

Kategori: Life

Foto: Foto: Erica Eriksson © All Rights Reserved

(Bilderna ovan är på mig tagna av Erica sist vi var ute på söder.)

Nu så är jag strax påväg in till stan för att ta en fika med bästa Erica som jag inte sett på år och dar. Mest för att jag varit hemma i Dalarna ganska länge (är tillbaka i sthlm nu) men också för att såfort någon av oss har haft tid/lust att träffas så har den andra varit upptagen med jobb, skola, osv. Jag hoppas att jag inte somnar på vägen in till stan för jag är cptrött efter att bara ha fått 4h sömn inatt. Klockan ringde ju vid 7 för att väccka upp mig till jobbet. Ja, jag jobbar som servitris inne i stan också. Är inte bara modell ;)

IMAA

Kategori: Modeling
My compcard for IMAA
(International Model Academy and Agency)


Here you have some information about booking me as a model etc.
Email: info@imaa.se

I´m gonna be a star

Kategori: Life

Honesty

Kategori: LifeHelena R. Copyright © Andreas Kettunen
Funderar faktiskt på att börja ta in lite mera av MIG i bloggen och inte bara fokusera på modellandet. Det var ju faktiskt tänkt så från början eftersom att jag faktiskt har en kategori här som heter "Livet", men av någon anledning har det inte blivit så. Men det kommer att ändras nu. Jag känner att jag behöver ta in mera av MIG och det jag brinner för. Det är dels modellandet såklart men också konst, fotografi, mode, ja allt som har med den estetiska bilden att göra. Det är mera sanning i det. I am an artist.

The Rebel

Kategori: ModelingMikael Karlin © All Rights Reserved.
Bilder från senaste plåtningen som jag hade tillsammans med fotografen Mikael Karlin under S:t Eriksbron i Stockholm. Detta var en riktigt kall och blåsig oktober-dag men det syns förhoppningsvis inte bilderna. Frös nästan halva livet ur mig men det börjar bli standard ;) Bara man inte börjar utveckla päls.. :S
Jag gillar dessa bilder skarpt pågrund av att jag tycker de är så levande och äkta. Jag rökte, släppte loss och kände att jag verkligen kunde leva mig in i rollen som "The Rebel". Vi fick några riktigt snygga bilder!

London in 48h

Kategori: Modeling

I lördags för snart en vecka sedan så kom jag hem från mitt äventyr i London :)
*Gud, vad tiden går fort!*

Jag var där på jobbuppdrag av Positive Runway som varje år har en Global Catwalk på Internationella Aidsdagen för att "raise awerness to the fact that we need to stop the spread of HIV/Aids". Detta år höll eventet/galan till i London och nästa år kanske den skulle hålla till i Atlanta, Georgia. Hoppas, hoppas, för det skulle innebära att jag får åka till staterna nästa år och modella igen för Positive Runway då jag nu är en av deras "Red Ribbon Models" :).  Besök hemsida här för att läsa mera om Postive Runway.

Det var jag och Jenny som flög in från Sverige och vi fick bo tillsammans med Alasia Ballard från Americas nest top model (säsong 14) på Holiday Inn Hotel. Detta var super för hotellet låg bara 5 min från flygplatsen med buss (som gick en gång i halvtimmen) och tågen in till London tog ca 40 min. Vi hade dock inte tid att åka in till london mer än en gång eftersom att vi bara skulle vara där i 2 dagar, men första dagen åkte vi in iaf tillsammans med Justina som är skaparen av hela eventet. Haha, det var galet. Vi var så himla trötta!

 Jag (som inte sovit på 2 dygn och var sjuk), Jenny (som sovit 5 timmar och var sjuk), Alasia (som flugit in från Atlanta 8 timmar bort) och Justina (ägaren av hela eventet) vandrade runt på gatorna i London tills vi stupade, bokstavligen. Jag svimmande nästan en gång på grund av utmattningen - lite scary faktiskt.. Men efter en macka, vila och massa vatten så var jag med igen :). London var i alla fall superfint och jag önskar att vi hade haft mera tid att tillbringa där så att man hade hunnit få upptäcka staden mera. Men detta var bara en aptitretare av London för mig - jag har bestämt att jag ska dit snart igen!


Jag och Alasia i sminket.


På tunnelbanan samma kväll som jag höll på att svimma..


Jenny :)


Jag och Alasia (På en av alla deras dubbeldäckare hihi)


Piccadilly Circus!


Oxford Circus!


Detta måste vara en av världens goaste, designern Anoosh Naghibi som jag gick för under kvällen.
Himla helylle léende måste jag säga..Me and the sweet Model Fei from Beijing :)Jag och jenny i nästa designer Jeremy´s outfit. Min klänning var rätt så tajt..


Blir korrekt påklädd av Anoosh som spänner min korsett.In between the shows we had our photographs taken by really good photographers!
Will show you the pictures later when I´ve got them.