Lemontea

Sick girl

Kategori: Life

 
Idag ser det mest ut såhär:
 
då jag är rätt FÖRkyld. 
 
Missar jobb och Etoall´s lilla exhibition at F12, men imorgon ska jag förhoppningsvis inte vara så dödsjuk att jag måste stanna hemma. Det suger verkligen att vara sjuk. Det är så hiimla tråkigt! pluss att man blir fattig, uttråkad och fet - man kan ju inte träna precis :P
 
Imorgon ska jag iaf jobba, sen hem och sova, lördagen ser roligare ut för då är det först jobb på dagen och sedan ska jag träffa en vän och gå på realese-fest på kvällen - på något ställe som var en blandning mellan skivbolag/nättidning/djställe. Coolt iaf. Nordic light Hotel kommer det hålla till på. Sen på söndagen är det jobb på kvällen och om jag inte gått och laggt mig allt för sent (eller för tidigt) kvällen innan så ska jag försöka att komma iväg på min fina systerdotters 4-årskalas en sväng innan jag börjar :) 
 
Och vad händer på måndag? Jo, det är ju Sthlm fashionweek som drar igång! :D asum, asum, asum! Jag ska dock inte gå som modell men kommer att besöka någon visning som gäst iaf :). På måndag håller Carin Wester  öppen visning i kungsträdgården någonstans - kolla Sthlm fashionweek´s hemsida för adress m.m, och då  tycker jag att alla som inte gör något annat (typ jag, som jobbar..) borde gå dit och titta. Fatta vad grymt lixom! Inte många som överhuvudtaget får kolla på dessa visningar då man typ måste vara speciellt inbjuden eller kändis osv. Så ja, passa på att gå! Tisdagen är oklar än så länge, kan hända att jag jobbar, har en jobb-plåtning inbokad eller går och kollar på någon visning - eller shoppar. Onsdagen däremot kommer att bli grym. Varför? jo, först har jag en "hemlig" casting inne i stan för ett stort projekt som jag inet vill tala om nu hehe ;) och sedan har jag fått en inbjudan till lagoms visning att gå på vid 2, äta något och sedan dra ut vid 17 för då drar hela fashion night out igång! Grymt jue :D 
 
För alla som inte vet det så är det den stoora avsutingsfesten på fashionweek med en massa roligheter som inträffar. Ni borde verkligen kolla in http://mercedesbenzfashionweek.se/ för alla scheman, visningar, events osv. 
 
kommer bli bäst! 
 

Hotels part 2

Kategori: Modeling

Hotels part 2
Model - me
Copyright © Hans Andersson

Hotels part 1

Kategori: Modeling

Hotels part 1
Model - me.
Copyright © Hans Andersson

Best of videos

Kategori: Music

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej!

Kategori: Life

Nej men hej! :)
Flumm, flummi flumm-bruden här (mitt vanliga jag alltså). Känner att nu när jag gjort något ashäftigt och coolt igen så borde jag ju skriva till alla mina fantastiska 1100001000001000 läser om hur ball jag är... Not! hehe . Sorry. Nej men såhär är det - jag har jobb (modelljobb snackar jag då) ganska ofta utan att jag skriver om det här. Hur värt är det lixom? Vet inte, kanske borde skriva och uppdatera mera men min blogg är ju lixom inte lika stor som Kissie´s såååå - jag känner att jag får vara oaktiv ibland. :) Men för att dra allt som hänt då på modellfronten kort och intensivt så kan vi säga så här - plåtade för Hans Andersson ute på Kungshaga Herrgård i sommras då jag var hemma på semester, har fått hälften av de bilderna och kommer att lägga upp resultat inom en snar framtid, har fått erbjudande om att vara med som hårmodell på Stockholm fashionweek men  tackade nej då jag inte kände för att färga/klippa mitt hår.. dumt?
Jag vet inte. Känner att jag kan få bättre jobb även med mitt hår som jag har just nu och dessutom så tycker jag om det. För första gången på flera år så tycker jag verkligen om mitt naturligt mörkblonda/ljusbruna hår som är lite lätt vågigt och dessutom börjar bli långt. Skönt att gilla sitt eget hår för en gångs skull. Sen får man ju alltid erbjudanden om TFP-plåtningar som folk vill göra men som man verkligen måste vara kritiskt till att säga ja på - då TFP betyder gratis-plåtning och ska du göra en sådan så vill du verkligen att det ska tillföra något nytt i din portfolio så att du inte slösat en dag du istället hade kunnat jobba på, en mängd jobberbjudanden har trillat in via lite olika vägar på min mejl och jobb säger jag aldrig nej till :) sen om fotografen/företaget strular till det är ju en annan sak.. (skulle gjort ett hemsidejobb i Göteborg som skjöts fram..) - och så hade vi idag då när jag var på en fet casting för WSP som ska ha ett kommande mode-event där 7 olika designers ska få designa sin vision av framtidens hållbara städer, fast i kläder! ja, virrigt. Men kul jobb iaf! jag gillar jobb. Och däremellan så är jag ju barista/bartender på Bolero, vilket jag verkligen tycker är kul!
Nu på fredag har jag dessutom ett fotojobb (plåtning) för en engelsk fotograf som vill ha lite nya bilder till sin portfolio. Betaljobb. På kvällen är det modefest med visningar på F12 i samarbete med Yuniik Models och bla bla, tusen andra, morgonjobb @ Bolero på lördagen och Aniv Von Borch visning på kvällen @ F12 terassen återigen och söndag kvälls/eftermiddags jobb @ Bolero. Så. Den veckan klar och allt som vart innan. Varsegod :)
Sängen <3

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuckkkkkkkkkkkkkkk, u.

Kategori: Music